Kasper föddes 2002-08-01 i en kull med 6 hanar & 3 tikar på Guldruschen's Kennel i Lenhovda.

Jag var otroligt glad och lycklig den dagen vi skulle hämta hem den lille krabaten, att jag verkligen kommit över steget efter Kim's bortgång och faktiskt bestämt mig för en vovve igen.

Kasper kom verkligen in som en stormvind i vårt hem. Jag satt många timmar i telefon med uppfödaren Madde Runberg och pratade om hans brist på aptit och vad jag skulle hitta på.

Han fullständigt total vägrade att äta, och en sån liten valp behöver ju verkligen näring och energi för att kunna växa.

Alla sa till mig att det inte var någon fara, han äter när han blir hungrig. Men INTE Kasper, det gick så långt att jag nästan skämdes för att gå ut med honom, så smal var han.

Jag ringde min bror som fick komma in med färskfoder, och det åt han om jag matade honom. Och den lilla egenheten har han än i dag, jag får sitta och mata honom med en gaffel.

Men vad gör väl det, bara han äter och vi tar måltiderna som en liten mysstund, han och jag.

Det blev många tårar över denna lille grabben kan jag säga, i och med att han inte åt så blev han väldigt stressad och var svår att lugna ner. Jag trodde verkligen att detta var en kille med damp, han var precis överallt på en och samma gång och hittade alltid på något litet bus.

Med honom har jag gått lydnadskurs, viltspårkurs och åkt på utställningar. Han har godkänt anlagsprov i viltspår och CK på utställning från JunKl.

I dag skulle denna kille göra allt för sin matte och den där lilla godisbiten i handen.

Han är en fullständigt underbar kille, med sina små egenheter som jag både älskar och hatar.

TUSEN TACK MADDE för att jag fick köpa denna härliga kille.

Och jag är så glad att mitt val hamnade hos dig, när jag då hade bestämt mig för en Golden igen efter 1 års tomhet.