Kevin föddes 2004-09-03 i en kull med 5 hanar & 2 tikar på Guldruschen's Kennel i Lenhovda.

Egentligen så skulle vi inte ha mer än en hund i huset. Men när jag fick höra att Madde hade parat Millie en sista gång, och vilken hane hon hade använt, så började bearbetningen utav en styck husse.

Så en fin höstdag styrde vi åter vår resa mot Lenhovda, men denna gång för att hämta hem lille Mr.Kevin.

Kasper blev väldigt glad för sin "lillebror" så länge han INTE rörde hans saker. Det kom en lite jobbig tid här, när vi var tvugna att ta bort allt vad leksaker och gosedjur hette. Kasper accepterade helt enkelt inte att han så mycket som rörde vid hans prylar. Så under övervakade former så tog vi fram lite saker i taget, och resultatet av detta blev att lille Kevin kunde gå rakt fram till Kasper och plocka saker som han hade i munnen utan problem.

Detta är en kille med en väldigt stor personlighet och bestämda åsikter, samtidigt som han är väldigt mjuk och lyhörd. Han fullkomligt Älskar när människor tar sig tid och sitter och pussar på honom. Han är även mitt sällskap i soffan framför tv:n om kvällarna, då sitter han bredvid mig på sin rumpa med frambenen i luften och glor på tv han också.

Tyvärr så fick han en väldigt långdragen hälta i ett framben i väldigt tidig ålder, så då vågade man inte göra allt för stora aktiviteter med honom. Det gick många månader när vi for fram och tillbaka till veterinären för denna hälta, efter mycket om och men så hittade dom ett litet, litet ben nere i tassen som var brutet (en väldigt vanlig åkomma, men svår att se på röntgen). Hur håller men en valp med mycket energi i stillhet!!! inte det lättaste kan jag säga. Men det läkte och i dag syns det inga spår av det.